Behandelingen

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek wordt in kaart gebracht wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Met alle verzamelde gegevens, stellen wij samen met u een optimaal behandelplan op. U krijgt uitgebreide informatie over de behandelmogelijkheden die geschikt zijn en welke daarbij het beste resultaat behalen bij u. 

Acnetherapie

Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen van de huid. Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Er spelen verschillende factoren een rol in het ontstaan van acne.

 

Wij helpen u in het verminderen van acne en/of acnelittekens.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een  methode om de conditie van de huid te verbeteren. Bij de bindweefselmassage wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek. Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, werkt op verjonging van de huidstructuur, vermindert blokkades in de huid en verstevigt het bindweefsel.


Chemische peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag in versnelt tempo wordt vernieuwd, zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Er bestaan diverse soorten peelings en alle peelings werken anders op verschillende huidlagen. Hoe sterker de chemische peeling, hoe dieper en intensiever de werking is.

Coagulatie

Fibromen worden ook wel steelwratjes genoemd en komen voornamelijk voor in de hals, liezen en oksels. Fibromen zijn niet pijnlijk, het kan echter wel cosmetisch ontsierend zijn. Fibromen verwijderen wij door middel van coagulatie.

Elleebana wimperlift

De Elleebana wimperlift is de perfecte oplossing voor wie de natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. De Elleebana wimperlift is niet schadelijk voor je eigen wimpers! De Elleebana wimperlift creëert de perfecte oogopslag.


Gezichtsbehandeling

De huid is het grootste levende orgaan en krijgt continue te maken met het weer, stress en andere aspecten die niet altijd even gunstig zijn voor onze huid. De huid weerspiegelt de algehele gemoedstoestand. Vandaar dat een gezichtsbehandeling zeker geen overbodige luxe is om de huid weer een flinke oppepper te geven.

Microneedling

De Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen maakt minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor worden fibroblasten geactiveerd wat resulteert in een extra aanmaak van collageen en elastine.