Ericson Laboratoire

 

Ericson Laboratoire slaat een brug tussen cosmetische chirurgie en huidverbetering. De producten van Ericson Laboratoire zijn ontwikkeld op basis van de meest recente medische en biologische ontwikkelingen, veel ingrediënten zijn dan ook rechtstreeks afkomstig vanuit het medische veld. Ericson Laboratoire staat voor innovatie en kwaliteit, het heeft met meer dan 50 jaar ervaring een solide reputatie opgebouwd in de wereld van huidverzorging en huidverbetering. Ericson Laboratoire omvat een ruime collectie aan veelzijdige huidproducten, allen op wetenschappelijke basis.

 

Een gezonde teint geeft iedereen de sleutel tot een zelfverzekerde uitstraling. We streven er allemaal naar; een mooie en gladde huid die straalt. Door te kiezen voor Ericson Laboratoire, kies je voor huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Door de rijke producten kun je cosmetische ingrepen uitstellen of zelfs voorkomen. Het resultaat? De huid ziet er stralender uit, fijne lijntjes worden minder en de huid ziet er egaler uit. Wie wilt dat nou niet?

 

Of je nu een rijpere, gevoelige, droge of juist vette huid hebt. Ericson Laboratoire heeft de perfecte producten om iedere huidconditie aan te pakken en te optimaliseren. Weet je niet zeker welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor je huid? Neem dan contact op voor gericht huidadvies tijdens een vrijblijvende intake.