Microneedling

 

Wat doet de Dermapen

De Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om het herstelproces op een natuurlijke manier te activeren. Hierdoor komen groei- en helende factoren vrij in het bindweefsel, waardoor fibroblasten geactiveerd worden wat resulteert in een extra aanmaak van collageen en elastine.

 

De Dermapen heeft de volgende effecten:

v  Versteviging van de huid

v  Verbetering van het huidreliëf

v  Vernieuwing van de huidcellen

v  Egaliseren van de huidteint

 

Indicaties

v  Huidveroudering

v  Verminderde huidkwaliteit

v  Littekens; acne/striae

v  Pigmentvlekken

v  Gevoelige huid

v  Grove poriën

v  Grove huidstructuur

 

Kuurvorm

Om een optimaal resultaat te bereiken is het te adviseren om meerdere Dermapen behandelingen te ondergaan. Afhankelijk van de huidproblemen worden er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen geadviseerd. Bij de Dermapen behandelingen geldt; hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect en uiteindelijke resultaat. Het aantal weken tussen iedere behandeling varieert van 4 tot 6 weken.

  

Vergoeding Dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acnelittekens meestal vergoed door de zorgverzekeraars onder acnetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden.