Intakegesprek

 

Het intakegesprek zal ongeveer 30 minuten duren. Tijdens dit gesprek wordt in kaart gebracht wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Wij nemen een vragenlijst met u door, doen een kort huidonderzoek en maken eventueel foto’s van uw huid. Met alle verzamelde gegevens, stellen wij samen met u een optimaal behandelplan op. U krijgt uitgebreide informatie over de behandelmogelijkheden die geschikt zijn en welke daarbij het beste resultaat behalen bij u. Indien nodig, stellen wij een verzorgingspakket samen voor uw huid om nog meer resultaat uit de behandelingen te halen.

 

Soms zal er besloten worden om niet over te gaan in behandelen. Dit kan voorkomen als u bepaalde medicatie gebruikt die niet samen gaan met de behandelingen of wanneer er toch nader onderzoek nodig is van uw arts. Wanneer er wel besloten wordt om over te gaan in behandelen, zal er voor de eerste behandeling een behandelovereenkomst ondertekend moeten worden. In deze behandelovereenkomst staan gemaakte afspraken en geeft u ons toestemming om te gaan behandelen. 

 

Tussentijdse evaluatie

Na een aantal behandelingen wordt er een moment ingepland voor een tussentijdse evaluatie. Tijdens de tussentijdse evaluatie wordt de voortgang van de huid en van de behandelingen besproken. Hierop worden de verdere behandelingen, waar nodig, aangepast.

 

Gedurende het behandeltraject krijgt u adviezen en instructies welke zijn aangepast op uw huid en op het verloop van de behandelingen.