Gezichtsbehandelingen

 

De huid is het grootste levende orgaan en krijgt continue te maken met het weer, stress en andere aspecten die niet altijd even gunstig zijn voor onze huid. De huid weerspiegelt de algehele gemoedstoestand. Vandaar dat een gezichtsbehandeling zeker geen overbodige luxe is om de huid weer een flinke oppepper te geven.

 

De specialist werkt uitsluitend met de huidverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire om de kwaliteit en het resultaat van de behandeling zo hoog mogelijk te houden. De huidverzorgingsproducten worden dan ook geheel aangepast op uw huidtype, waardoor u altijd de behandeling krijgt die bij u en uw huid past. Alles voor het beste resultaat!

 

Wij bieden 2 gezichtsbehandelingen aan, een van 60 minuten en een van 75 minuten. De gezichtsbehandeling van 60 minuten bestaat uit: een dubbele reiniging, een dieptereiniging inclusief het verwijderen van onzuiverheden, het harsen/epileren van de wenkbrauwen, een massage van gelaat, een masker en als afsluiting een dag –en nachtverzorging. De gezichtsbehandeling van 75 minuten omvat alles van de gezichtsbehandeling van 60 minuten, maar bevat een uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté.

 

 

Beide gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse losse modules, zoals: 

v  Verven wimpers of wenkbrauwen

v  Verven wimpers en wenkbrauwen

v  Harsen bovenlip of kin

v  Harsen bovenlip en kin

v  Bindweefselmassage