Merken

 

Bij Huidtherapie Cure & Care werken wij met hoogwaardige merken. Wij maken uitsluitend gebruik van producten die bewezen effectief zijn en echte resultaten leveren.

Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire slaat een brug tussen cosmetische chirurgie en huidverbetering. De producten van Ericson Laboratoire zijn ontwikkeld op basis van de meeste recente medisch-biologische ontwikkelingen. Veel ingrediënten zijn rechtstreeks afkomstig van het medische veld. 

 

Door te kiezen voor Ericson Laboratoire, kies je voor huidverjonging en huidverbetering.

Lira Clinical

Lira Clinical is uniek door de geavanceerde formules en effectieve combinaties van ingrediënten, zoals het gebruik van zuren, plantstamcellen, peptiden en antioxidanten. Alle producten zijn op basis van krachtige formules die ervoor zorgen dat de producten zowel effectief als voedend en genezend zijn. Op deze manier kunnen we effectief verschillende huidproblemen verminderen en verhelpen.

 

Peel with heal!

Sckin Nutrition

Op zoek naar het beste voor je huid en lichaam? Sckin Nutrition is er om allerlei huidproblemen, waaronder rosacea, psoriasis, acne en rimpels van binnenuit te verminderen. De supplementen van Sckin Nutrition zijn puur en zuiver en geheel ontwikkeld vanuit huidkennis en orthomoleculaire voeding. Skin Nutrition zit boordevol bouwstoffen, vitamines, mineralen, etc.

 

Gezond van binnen is stralend van buiten!