Gezichtsbehandelingen

 

De gezichtsbehandelingen worden gegeven met de producten van het merk Ericson Laboratoire. Ericson Laboratoire slaat een brug tussen cosmetische chirurgie en beauty therapie. De therapie van Ericson Laboratoire is ontwikkeld door professor Ericson en bevat de meeste recente medisch-biologische ontwikkelingen. Veel ingrediënten zijn rechtstreeks afkomstig van het medische veld, zo blijft Ericson Laboratoire trouw aan de oorsprong van het merk. Ericson Laboratoire heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van derma-technologie.

 

Ericson Laboratoire kan zowel voor als na een cosmetische ingreep ingezet worden. Zelfs direct na een laserbehandeling kunnen de producten van Ericson Laboratoire worden ingezet. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd een product op de behandeling die aansluit bij de cliënt.

 

Onze specialist stemt de producten van de behandeling geheel af op uw wensen en uw huidtype. Tijdens de behandeling zal de specialist uitleg geven over de gebruikte producten en de werking hiervan.

 

Behandeling

Een gezichtsbehandeling van Ericson Laboratoire bestaat uit;

v  Reiniging

v  Dieptereiniging inclusief verwijderen onzuiverheden

v  Epileren/harsen wenkbrauwen

v  Massage gelaat, hals en decolleté

v  Masker

v  Dagverzorging

 

Losse behandelingen

v  Epileren wenkbrauwen

v  Verven wimpers of wenkbrauwen

v  Verven wimpers en wenkbrauwen

v  Harsen bovenlip of kin

v  Harsen bovenlip en kin

 

Bovenstaande behandelingen kunnen ook in combinatie met een gezichtsbehandeling.