Wimperlifting

 

Wat doet de Mylash wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zowel korte als lange wimpers. Door de Mylash wimperlifting lijken de natuurlijke wimpers dikker en langer, waardoor de ogen een sprekende blik krijgen. De wimpers worden met behulp van siliconen pads op een speciale manier gelift. Op deze manier wordt elk wimperhaartje behandeld.

 

Tijdens de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling worden de ogen door middel van een oogmake-upremover volledig schoongemaakt. Hierna worden de onderwimpers afgeplakt en wordt er een primer aangebracht op de bovenste wimpers om alle overtollige olie en/of make-upresten te verwijderen. Aansluitend wordt het juiste formaat van de silicone pad uitgekozen. De bovenste wimpers krijgen 2 crèmes aangebracht, de eerste crème zorgt ervoor dat de natuurlijke zwavelverbinding van de wimperhaartjes wordt verbroken en de tweede crème zorgt ervoor dat de natuurlijke zwavelverbinding van de wimperhaartjes wordt hersteld. Hierdoor ontstaat er een perfecte krul in de natuurlijke wimpers.

 

Na de behandeling

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar, dit resultaat houdt 4 tot 6 weken aan. Voor na de behandeling is het raadzaam op de volgende punten aan te houden, dit voor het behoud van de perfecte krul in de natuurlijke wimpers.

v  Vermijd de eerste 24 uur direct contact met water.

v  Vermijd de eerste 24 uur sauna’s en stoombaden.

v  Vermijd de eerste 24 uur oefeningen die overmatig transpireren kunnen veroorzaken.

v  Gebruik geen wimperkruller, wimperextensions of wimperstrips.

 

Voordelen van de Mylash wimperlifting

v  Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor oogmake-up.

v  Creëert de perfecte krul in de natuurlijke wimpers.

v  Geschikt voor zowel korte als lange wimpers.

v  Resultaat is onmiddellijk zichtbaar en houdt 4 tot 6 weken aan.

v  Natuurlijke wimpers ogen langer, gekrulder en donkerder zonder het gebruik van wimperextensions.